Thursday, September 10, 2015

Check SEO blog anda!



HAI .. :)

Semalam masa blogwalking tersinggah kat blog ni  .

Thanks tuan blog banyak info tentang SEO ni. Saya memang zero knowledge lah.huhu

Maka, untuk menjadi seorang blogger yang berwawasan mulai sekarang kene lah rajin mencari ilmu tentang SEO ni kan.

Dalam blog tu, ada ditunjukkan cara bagaimana untuk ceck SEO blog kita tau!

Korang boleh cuba sendiri kat link ni 

Nak tau saya punya score?hehe jangan gelak tau

Tadaaaa

 Haha ok la untuk newbie macam saya ni. Lepas ni boleh upgrade ilmu SEO sikit2 sampai dapat 100% hehe.

Score korang berapa? Meh share kat komen.

-Zura Mien-

1 comments on "Check SEO blog anda!"

Nurul Shahira on September 10, 2015 at 6:59 PM said...

Ada simple tuto untuk jadikan skor seo tu 100%. Senang je =)

Post a Comment

 

UMMI SIHAT CERIA Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez